Nourriture et boissons

Maintenant vous pouvez déjà achteter votre vouchers Drinks & Food  ici sur le site-web ! Sur le festival, la carte Drinks & Food coûtes 1 euro.

 

Si vous les acheter avant le festival, cette service est gratuite. Le Drinks & Food vouchers peuvent être échanger sur le festival, pour la vraie carte Drinks & Food.


Les vouchers Drink & food sont valables les deux jours de festival.
 

Attention: Il est interdit d'emporter votre propre nourriture ou boisson.

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Pasta La Vista

‘PASTA LA VISTA IS A LIFESTYLE’: We vertrekken uiteraard van een lekker en gevarieerd aanbod pasta’s en sauzen aan eerlijke prijzen, maar we willen meer dan alleen een pastabar zijn.

Pasta La Vista is voor ons een echte levensstijl geworden! Dat betekent dat we ECO-logisch en fair willen zijn op alle vlak. Het maakt deel uit van onze mindset en hopen daarin ook een rolmodel te zijn voor iedereen.

www.pastalavista.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Burning Butchers

Ons vlees is zorgvuldig geselecteerd, uitgebeend en verwerkt in eigen huis. We maken daarnaast gebruik van duurzaam hout en houtskool. Dit maakt dat we onze producten van bij de basis kennen en er voeling mee hebben. Zo slagen wij er in om op onze grootse smoker het product tot zijn recht te laten komen en op elke gelegenheid een waaier aan smaken aan jullie aan te bieden. Onder leiding van Ann-Sophie wordt er gezorgd voor een verfijnde omkadering met een team van professionele mensen om jullie zo van de lekkerste BBQ-creaties te voorzien.

www.burningbutchers.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Gofre

Go.fre, the waffle on-a-stick, is een unieke ervaring. Handmade in Brugge met Belgische ingrediënten, omhuld door Belgische Callebaut chocolade en afgewerkt met een eindeloze variëteit aan toppings om ‘OMG!!!’ tegen te zeggen.

www.gofre.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Coffee Black

Een koffie bestellen aan de glimmende Airstream, een amerikaans designicoon uit 1961. Wij schenken de beste espresso volgens de regels van de baristakunst! Espresso, cappuccino, macchiato tot irish coffee of echte chocolademelk, het wordt allemaal 'on demand' vers bereid en met stijl geserveerd.

www.coffeeblack.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Spithouse

Everything chicken: kip aan ’t spit, maar dan zoveel meer dan dat. Met het meest malse kippenvlees aller lande brengen wij u een snelle hap van topkwaliteit en dit allen bereid & geserveerd vanuit onze foodtruck; een Amerikaans GM uit 1996.

www.spithouse.be

191021 - NBF - website moodboard-02.png